Wereldprint

Wereldprint

We hebben een enorm aanbod in allerlei drukwerk en 3D mogelijkheden. Een 3D selfie, poster, flyers, geboortekaartjes of iets anders wat op papier gedrukt moet worden? Meestal kunnen wij het voor u maken.
Afhalen van een bestelling is eveneens mogelijk. We hebben een vestiging in Kampen. Heeft u dus echt last minute een product nodig om als cadeau te geven of je boodschap te verkondigen aan de hand van een flyer. Dan kunt u onze vestiging bezoeken en daar het product ter plekke bestellen zodat u zo snel mogelijk uit de brand geholpen bent.
De zekerheden van https://wereldprint.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.