Wijnknaller
Eigenaresse Yvonne Koop zit al 20 jaar in het wijnvak en heeft naast Vinologie een internationale wijnopleiding van WSET afgerond. Wij importeren een deel van het assortiment zelf; wijnen van biologische of milieubewuste teelt van kleine en middelgrote wijnproducenten. Uiteraard bieden wij u ook de bekende "hardlopers" tegen een concurerende prijs. Wijnknaller staat voor unieke, bijzondere wijnen, tegen een redelijke prijs!
De zekerheden van https://www.wijnknaller.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.