Xoft Living
Xoft Living biedt jou het betaalbaar design, kleur, comfort dat je verdient, in tegenstelling tot alle andere meubels. Xoft is special ontwikkeld, om jou tijdens de meest plezierige momenten op een fijne manier te omhelzen. Er is zeker een “Xoft” die bij jouw stijl past, een bank of een zitzak of misschien een poef die altijd leuk staat in welke kamer dan ook. Vergeet alle andere zitzakken die niet passen bij het interieur van jouw huis en ga voor de Xoft! Deze biedt jou de comfort die jij verdient. Comfort met onze ComfortFill! Het is een speciale mix van schuim, EPS en vezel. Deze zijn in bepaalde percentages gemengd om het beste resultaat te behalen. Om de juiste hoeveelheden te kunnen verkrijgen hebben wij heel hard gewerkt. Ons doel is: “ultiem comfort voor iedereen”
De zekerheden van https://www.xoftliving.com/nl/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.