Yandi
Wie is Yandi?

Yandi is een groeiend bedrijf die zich onder andere focust op muurdecoratie. Wij willen er voor zorgen dat jij op een andere manier je muur kunt aankleden, een creatief stukje decoratie maakt de muur namelijk af.

Wij ontwerpen onze eigen unieke designs, die een strakke stijlvolle sfeer creëren. Naast onze eigen producten, zijn wij van plan om ons assortiment uit te breiden met andere merken en unieke artikelen.
De zekerheden van https://yandi.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.