YourWebMaker
Webdesign / website ontwikkeling
10
10 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
 • Sven
  Geverifieerde klant van YourWebMaker

  Duidelijk uitleg en snelle reacties. Opdracht is precies uitgevoerd zoals gevraagd. Zee content mee

 • Fysiotherapie Oosterflank
  Geverifieerde klant van YourWebMaker

  Goede service en snelle terugkoppeling.

 • Hoe beoordeel je YourWebMaker?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Stefan
  Geverifieerde klant van YourWebMaker

  Voor onze stichting zochten wij hulp bij het ontwikkelen en maken van onze website. Door een kennis terecht gekomen bij Yourwebmaker. We hebben nu eindelijk een full-responsive website met een pro look. Tijdens het hele proces, zijn wij zeer vriendelijk geholpen, is er meegedacht hoe de website voor onze doelgroep aan te passen en alles overzichtelijk te houden. Top service en ervaring.

 • Frenkie
  Geverifieerde klant van YourWebMaker

  Onze website laten verhuizen en aanpassen door yourwebmaker. site was hopeloos gedateerd en is nu weer modern van opzet. werkt nu ook mooi op tablet en smartphone. We zijn er blij mee. we gaan het beheer ook onderbrengen bij ze.

 • Niki
  Geverifieerde klant van YourWebMaker

  Mijn website ziet er nu erg professioneel uit en de webwinkel draait zonder haperingen. Erg fijn dat de website zo goed onderhouden wordt.

 • Robert
  Geverifieerde klant van YourWebMaker

  Recent een webshop laten bouwen door Yourwebmaker.eu en dat is uitstekend bevallen! Nadat ik contact had opgenomen hebben we een lijst gemaakt met wat ik wilde voor de webshop qua design en functionaliteit en aan de hand daarvan werd er een voorbeeld webshop voor mij gebouwd. Na mijn feedback bleek dat een van de opties die ik graag wilde niet mogelijk was, maar er werd zeer netjes een bijna gelijk alternatief geboden dat wel mogelijk was! Ik wilde mij ook graag verdiepen in SEO. Ik was hier wel enigzins mee bekend, maar het lukte mij nooit om het zodanig in te stellen dat mijn webshop altijd goed te vinden was. Hier biedt Yourwebmaker.eu uitstekende service, ze holpen mij SEO zo in te stellen dat mijn webshop aanzienlijk beter te vinden is. Tot nu toe ben ik maar tegen één probleem aangelopen (wat het gevolg was van foutieve informatie van mijn zijde) en dit werd razendsnel opgelost, dus qua nazorg zit het ook helemaal goed!

 • Peter
  Geverifieerde klant van YourWebMaker

  Zij regelen het beheer van onze webshop. gewoon goed, snel en - niet onbelangrijk - één aanspreekpunt.
  Men is nagenoeg altijd direct bereikbaar en vrijwel altijd wordt het heel snel opgepakt en opgelost.

 • Audrey
  Geverifieerde klant van YourWebMaker

  Onze stichting au3smitsmusic.com heeft de website laten maken door YourWebMaker. Daar zijn we heel tevreden over. Ook het onderhoud wordt door hen gedaan en dat bevalt prima. Iedere wijziging wordt lekker snel doorgevoerd en de site draait prima. Wij zijn heel tevreden over yourwebmaker en raden hen aan iedereen aan!!!!!!😁

 • Piotr D.
  Geverifieerde klant van YourWebMaker

  We hebben een PHP-script laten aanpassen door YWM. dit werkt nu eindelijk wel goed, terwijl het bedrijf dat wij eerder hadden gevraagd het aan te passen (niet YWM) er een zooitje van had gemaakt. Zeer tevreden en bij een nieuwe aanpassingsklus komen we hier zeker terug. Houd dit vol mensen!!

 • Angelique
  Geverifieerde klant van YourWebMaker

  Goede service. Duidelijk !