Zchoon! Het nieuwe schoon

Zchoon! Het nieuwe schoon

Schoon maken is een dagelijkse bezigheid!? Voor de één een fijne klus en voor de ander een noodzakelijk kwaad. Schoon maken is fijn wanneer het een mooi resultaat oplevert: Een blinkende badkamer, ramen zonder strepen en echte schone vloeren!

Wil je schoon maken met duurzame middelen EN een perfect resultaat? Zchoon! is het nieuwe schoon? Frisse middelen die effectief zijn en niet belastend zijn voor het milieu.
De zekerheden van https://zchoon.nl
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.