al-ko-te.nl

al-ko-te.nl

Met de producten van AL-KO-TE maakt u altijd de juiste keuze!

AL-KO-TE produceert alleen gezond en voedzaam vijvervisvoer met natuurlijke ingrediënten, waarbij strenge kwaliteitscontroles hoog in het vaandel staan.
Zo kan iedere vijver eigenaar zijn of haar vissen het juiste voer bieden.

Door de bevindingen van vele voertesten, worden er nieuwe ingrediënten en toevoegingen gebruikt.
Deze zorgen voor de ontwikkeling en verbetering van de AL-KO-TE producten,om zo aan de behoeften van alle vijvervissen, maar in het bijzonder de behoeften van Koi te voldoen.

Al het voer wordt gekenmerkt door een optimale verteerbaarheid en een minimale belasting van het filter en vijverwater, waardoor de stabiliteit van de waterkwaliteit wordt gewaarborgd.
Daarnaast vermindert de lage fosfor waarde de groei van algen.
Of u vijvervissen houdt als hobby, of dat u professioneel kweekt, AL-KO-TE biedt u kwaliteitsvoer voor alle Koi en vijvervissen, dat u lang plezier van uw dieren garandeert.

Het AL-KO-TE recept voor succes:
Elk voer is slechts zo goed als zijn ingrediënten!

AL-KO-TE.NL is onderdeel van Dierect.nl
Wij zijn officieel importeur van AL-KO-TE Koi & Steurvoer.

Naast de diverse soorten voer, vind u in onze shop ook vijverbenodigdheden.

De zekerheden van https://www.al-ko-te.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.