Ze hebben uiteindelijk geleverd wat ik besteld had maar een flink aantal dagen later dan ze beloofd hadden. Ik heb het uiteindelijk in de winkel moeten ophalen om verdere vertraging te voorkomen. Als je midden in een verbouwing zit is dat natuurlijk geen goede situatie. Ze beroepen zich op de late levering van de leverancier maar dat is een zwak excuus. Als je weet dat je de levering niet volledig in eigen hand hebt moet je de klant niet een gegarandeerde leverdatum geven. Frustrerend. Wat wel fijn is, is om te weten dat ze een echte winkel hebben dus het is geen drop ship business.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2022
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Han Willem Kotterman
- Floortje
Product is perfect. Alleen levertijd te lang (ren de informatie uit track and trace is not up to date. Volgens de info zou het pakket maandag geleverd
Hoe zou je badkamervoorjou beoordelen?
- Kees
Goede service en prijzen. Netjes afgeleverd.
- J. Stoffels
uitstekende service bij oplossen van problemen. Denken mee en zijn bereid om op een gulle manier je tegemoet te komen. Heb hier nu al vaker besteld en ben dik tevreden over hun.
- Wouter
De ervaring met jullie is goed, totdat de bestelling bij PostNL in handen was. Op maandag besteld, met de belofte dat het vrijdag geleverd zou worden. Perfect, dacht ik. Op donderdag netjes jullie verzend gegevens ontvangen. Jullie denken inmiddels dat ik de bestelling al heb, maar postnl kan mij nog steeds niet vertellen wanneer het pakket geleverd gaat worden.... Echt belachelijk, twee andere, latere bestellingen zijn wel geleverd, ga voor een andere transporteur! Wat een prutsers bij PostNL.
- Sjoerd
Mijn product nog steeds niet binnen meer als een week geleden besteld, telefonisch contact gehad en ze zeggen je hebt het morgen binnen. Weer 3 dagen verder dus ga morgen maar weer bellen