deCokerije houtolie

deCokerije houtolie

deCokerije levert op ambachtelijke wijze en uit natuurlijke grondstoffen geproduceerde oliën voor houtbescherming.
De zekerheden van https://www.hout-olie.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wat is het verhaal achter deCokerije?

deCokerije is een initiatief van Restauratiebedrijf van Zaltbommel. Ron van Zaltbommel heeft zich lange tijd bezig gehouden met het uitvoeren van restauratiewerk aan monumentale panden, het in ere houden van oude technieken en het leveren van ambachtelijke materialen die in onze moderne maatschappij soms verloren dreigen te gaan. Drijfveer was daarbij geenszins gelegen in nostalgische overwegingen of geitenwollensokken-idealen maar puur in het feit dat veel van deze produkten zich al eeuwenlang hebben bewezen en eenvoudigweg nog steeds niet door de moderne massaproducten kunnen worden verslagen.


Bekijk Manifest