foodforfit.online

foodforfit.online

We zijn blij dat mensen de mogelijkheid hebben om voor een gezondere levensstijl te kiezen. Food For Fit en Vitaal Exclusief is een webwinkel die handelt in gezondheidsproducten zoals voedingssupplementen, gezonde voeding, biologische voeding en zogenaamde superfoods. Ook kunt u bij ons terecht voor aanverwante producten zoals sportartikelen, huidverzorging, etherische oliën, yoga benodigdheden en spirituele accessoires (ons product portfolio wordt dagelijks uitgebreid).
De zekerheden van https://www.foodforfit.online
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.