iBi Free Life

iBi Free Life

Wij zijn iBi Free Life. Een kinderlifestyle brand dat bijdraagt aan een schone oceaan. Onze reis begon op 2 juli 2017. Op deze warme zomerdag voeren wij op de Middellandse zee. We volgden een groep prachtige dolfijnen. En toen gebeurde het. We stuitten op iets verschrikkelijks. We zagen een zeeschildpad vechten voor zijn leven. Hij zat vast in een plastic doek. We aarzelden geen moment en namen de zeeschildpad aan boord. Voorzichtig bevrijdden we het dier uit het doek. Hierna lieten we hem weer vrij in de oceaan. De zeeschildpad ging als een speer zijn vrijheid weer tegemoet. We gaven hem een naam. We voeren vlak bij Ibiza. De naam iBi was geboren.

Na de ontmoeting met iBi zijn we actief gaan nadenken hoe we deze ervaring het beste konden gebruiken om anderen bewuster te maken van het gebruik van plastic. En wat dit gebruik voor gevolgen heeft voor de zeedieren in onze oceanen. Langzaam maar zeker ontstond het idee voor een kledingmerk en foundation. In Januari 2019 brachten we die idee├źn in de praktijk. De keuze voor kinderkleding maakten we heel bewust. Wij geloven dat kinderen nu en in de toekomst het verschil kunnen maken. Want waar kun je beter beginnen met bewustwording dan bij de allerkleinsten?
De zekerheden van https://ibifreelife.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.