jghomedeco
Bij JGhomedeco vindt u allerlei interieur en lifestyle producten in een geheel eigen stijl. Dit kan zijn oude "brocante" meubeltjes, kado-artikelen, leuke kussens, woonaccessoires of sfeervolle decoratie, enz... Allemaal spullen waar wij heel blij van worden en hopelijk u ook! Een deel van onze collectie wordt met veel zorg en passie door onszelf gemaakt of gerestyld. Verder vullen wij deze aan met mooie producten die onze collectie compleet maken. Neem rustig een kijkje en laat je inspireren door JGhomedeco.
De zekerheden van https://www.jghomedeco.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.