prematuurwinkel

prematuurwinkel

Mooie kleertjes, mutsjes, doeken en cadeautjes. Speciaal voor prematuur geboren baby's. De kleertjes worden gemaakt vanaf maatje 34 (week 26 zwangerschap).
De zekerheden van https://prematuurwinkel.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Als moeder van een prematuur geboren baby weet ik hoeveel zorgen je hebt rondom de vroeggeboorte van je kindje. Naast de zorgen rondom de gezondheid van je kindje is hechting ook niet zomaar vanzelfsprekend. Daarom is het belangrijk om in de couveuse iets te leggen wat speciaal van jou , voor jouw baby is. Een couveusedoek, een knuffeltje, een passend mutsje. De 1e babykleertjes die al een hele tijd in de kledingkast liggen zijn veel te groot en passen de komende tijd nog niet. Maar de 1e babykleertjes zijn wel heel belangrijk! Daarom ben ik ze gaan ontwikkelen samen met hele fijne doeken en knuffels speciaal voor in de couveuse en daarna.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.