restopet
RESTOPET® is een natuurlijke vriesverse gezonde maaltijd met de juiste mix van ingrediënten van de allerbeste kwaliteit voor jouw trouwe viervoeter.
Ambachtelijk gemaakt in België en uitvoerig getest & smakelijk goedgekeurd door Floki, onze gekke labrador en Luna, de office kat.
Onze burgertjes bestaan uit veel vers vlees en/of vis, voedzame organen, gezonde extraatjes zoals groenten & fruit en hebben een verteerbaarheid van meer dan 90% door de hoogkwalitatieve ingrediënten.
De zekerheden van https://www.restopet.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.