the-dreamstore

the-dreamstore

The-Dreamstore - Online shop met de hipste baby- en kinderkleding.

Kom je ook shoppen voor de tofste setjes? Bijna al onze kleding is handgemaakt door onszelf, een klein gedeelte is van andere leuke merken. Hierdoor kunnen de leukste combinaties gemaakt worden altijd volgens de laatste trends maar met een eigen gezicht. Bij het inkopen van de stoffen letten we altijd op de kwaliteit en samenstelling van de stoffen, wij gebruiken biologische stoffen en de meeste stoffen dragen het gots-kenmerk. Hierdoor is onze kleding lekker soepel en zacht, super fijn voor op een babyhuidje, maar wel stevig om lekker in te spelen.
De zekerheden van https://the-dreamstore.com/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.