wifiaanboord.nl

wifiaanboord.nl

Twilight Engineering heeft zich gedurende een decennium ingespannen om antenne producten te leveren aan een steeds grotere groep ervaren en professionele specialisten. Wij leveren voornamelijk een groot assortiment wifi- en GPS antennes, inclusief 3G/4G externe antennes, diverse externe GPS auto antennes enz. Hoge kwaliteit, een concurrerende prijs en een uitstekende prestatie van antenneproducten zijn de voornaamste doelstellingen waar wij ons serieus op richten. Wij kunnen ook OEM/ODM producten regelen naar wens van de klant. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer details.

De zekerheden van https://www.wifiaanboord.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.