www.de-mouge.nl

www.de-mouge.nl

Bij De-mouge vinden we het belangrijk dat zowel vrouwen als mannen hun erotische producten zoals seksspeeltjes, massageolie, sexy lingerie en glijmiddel kunnen kopen in een prettige en veilige omgeving. In onze webshop kun je op je gemak onze producten bekijken en bestellen. Je zult zien dat het shoppen op zichzelf al opwindend is. Uiteraard zorgen wij voor een anonieme en discrete levering van je bestelling. En wanneer je voor 23.00 uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis.
De zekerheden van https://de-mouge.nl/
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.