www.dewinkelvoorsenioren.nl

www.dewinkelvoorsenioren.nl

Of het nu gaat om uw persoonlijke verzorging, uw hobby en vrije tijd, de beveiliging van uw huis of hulpmiddelen voor senioren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het feit dat wij zijn aangesloten bij Webwinkelkeur zorgt ervoor dat u veilig kunt winkelen!
Om het u makkelijker te maken kunnen wij u ook telefonisch of per mail helpen bij het bestellen.

Heb plezier, shop en laat je door niemand van de wijs brengen.
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn Ben en Tineke, allebei senioren oftewel jeugdige ouderen van 64 jaar en al jaren aan het genieten van online shoppen. Wij hebben bij het samenstellen van onze webshop geluisterd naar heel veel 'ouderen' om ons heen en zijn hierdoor tot een hele mooie mix gekomen van producten voor dagelijks gebruik maar ook voor een avondje ouderwetse gezelligheid of voor populaire luxe artikelen!

Wij hopen dat onze klanten veel plezier mogen beleven aan het winkelen in onze webshop.

Ons motto, Wacht niet op een mooie dag,maar maak er één!

Ben en Tineke


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.