www.marktwille.nl

www.marktwille.nl

Over marktwille
Ruim 5000 artikelen op voorraad..
Marktwille webwinkel richt zich op de verkoop van lifestyle en non-food sector via internet. Dit zijn onder andere campingartikelen, speelgoed, elektronica, kleding enz. Afhalen in Workum behoort ook tot de mogelijkheid.
Onze hoofdmoot is een vertrouwd en eerlijk gezicht naar de klant toe.
Heeft u een klacht laat het ons weten!
Bent u tevreden vertel het door
De zekerheden van https://marktwille.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.