x Tante Lien
x Tante Lien is de cadeau specialist die jij zoekt! In de knusse ontwerp studio waar we naast cadeau's, customized producten en upcycling ook als grafisch designer werkzaam zijn, hebben we onder anderen een drukpers, snijplotter en de adobe programma's tot onze beschikking. Naast de producten uit eigen studio hebben we een uiteen lopend assortiment aan cadeautjes; van sieraden tot zeep en sokken.
De zekerheden van https://www.xtantelien.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.