DavidMartinBags
Davidmartinbags.com is een nieuw Nederlands lifestyle merk voor stoere en stijlvolle reisproducten. Op dit moment zijn reistassen, minibags en cardwallets verkrijgbaar via www.davidmartinbags.com en via Bol.com. Nieuwe producten worden ontwikkeld en zullen in de loop van 2017 op de markt komen.

Neem je favoriete kleding stijlvol mee in je DavidMartin Bags reistas. Ideaal om de bagageruimte in je auto of in een vliegtuigcabine optimaal te benutten. Daarnaast zeer functioneel voor sport en saunabezoek. DavidMartin Bags zijn soepel, sterk en water en vuilbestendig. Gemaakt van de sterkste kwaliteit (600D) Polyester die is voorzien van een waterdichte Polyurethaan coating waarin de zelfontworpen reliëfprints zijn gestanst.

DavidMartin Bags, reistassen waarmee je kunt aankomen!

Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.