Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Yels.nl

Langstraat 277
6691EE Gendt
0852103401
KvK 67524079

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Yels.nl

Gemiddelde beoordeling

8,2

706 beoordelingen

Beoordeling van klanten

80%

5%

15%

Beoordeling van andere bronnen Aantal beoordelingen Beoordeling
Bol.com 7 8,3
Google Plus/Places - 7,0
Beslist.nl 214 9,0
KiyOh 306 7,6
Yels.nl

Mirjam Van vliet beoordeelde op 2018-07-09

Snelle levering en prachtige tafels ....voor een mooie prijs

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Yels.nl:
Hoi Mirjam,

Goed om te horen, bedankt voor je positieve feedback!

Groet,
Mark van Yels.nl
Yels.nl

Nazish Rached Asghar beoordeelde op 2018-07-08

Yels.nl

Annemarie Mooij beoordeelde op 2018-07-04

Tevreden, de volgende (een deel) dag in huis en werd direct dezelfde dag nog gebeld dat niet alles direct geleverd kon worden. Alleen E-mails met track en tracé liep niet helemaal goed, maar klantenservice reageerde heel snel op mijn vragen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Yels.nl

Linda beoordeelde op 2018-07-04

Tafel besteld en betaald, zou de dag erna (zaterdag) geleverd worden. Direct na de bestelling word ik door Yels gebeld dat dat helaas niet gaat lukken, dat de tafel 3 dagen later zou worden bezorgd op dinsdag..... Helaas dinsdag geen tafel! Gebeld met Yels. Antwoord: 95% van onze orders gaat goed, helaas die van u niet...het gaat nog 3 dagen duren. Kortom een week later dan gezegd en geen excuus of bijvoorbeeld een korting- of tegoedbon o.i.d..
Jammer!! en onnodig om zo met je klanten om te gaan. Fouten kunnen gebeuren...maar wees wel een beetje klantvriendelijk (meer dan alleen zeggen dat je begrijpt dat het vervelend is) Beloof wat je doet: vandaag besteld, morgen in huis....en als dat niet lukt, kom de klant tegemoet!


Reactie van Yels.nl:
Beste Linda,

Bedankt voor jouw feedback. Wij doen ons best om elke dag een 100% leverscore te halen. Dit lukt helaas (nog) niet iedere dag. Het spijt me om te zien dat wij niet doortastend genoeg hebben kunnen reageren. Nogmaals excuses voor het ongemak, heldere feedback voor ons. Desondanks wens ik je veel plezier met je nieuwe tafel!

Met vriendelijke groet,
Joeri van Yels.nl
Yels.nl

Marieke Nauta beoordeelde op 2018-06-29

Product wordt niet geleverd en elke dag is er weer een andere smoes waarom het niet geleverd is.


Reactie van Yels.nl:
Beste Marieke,

Dit is inderdaad een hele vervelende situatie geweest. Jammer dat wij het kledingrek uiteindelijk niet bij je hebben mogen leveren. Heldere feedback voor ons om duidelijker te zijn in de communicatie, zodat het voor jou helderder is waar dit vandaan is gekomen.

Liefs,
Laura van Yels.nl
Yels.nl

Ilja Hagenauw beoordeelde op 2018-06-27

Product besteld, maar nog niet geleverd. Wel een verzendbevestiging ontvangen, maar die bleek fout. Mail gestuurd, geen reactie. Tot nu toe nog geen product ontvangen, of verzendbevestiging..

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Yels.nl:
Beste Ilja,

Helaas is er deze week een probleem geweest met de transporteur. Door de verhuizing van onze leverancier naar een nieuw magazijn heeft de transporteur hier de hele week geen pakketten afgehaald, ondanks dat wij iedere dag meermaals contact hebben gehad met de transporteur. Het probleem zou vandaag verholpen moeten zijn. Mocht de Track and trace van DHL morgenochtend 28 juli niet werkend zijn wil ik je vragen even contact op te nemen via 085-2103401

Onze excuses voor het ongemak.
Yels.nl

Robert van Tilborg beoordeelde op 2018-06-26

Stoelen Gijon besteld......probleem is de vervoerder : DHL....op gewenste dag zaterdag werden de stoelen niet geleverd door DHL maar DHL leverde ze op maandag. DHL kan dus niet werken op schema : nemen teveel opdrachten aan ....de op maandag geleverde dozen met dozen vertoonden scheuren op de hoeken: de poten van de stoelen kwamen er al doorheen en waren onbeschermd....dus beschadigd : lak eraf....

Webwinkel Yels heeft vrij snel gereageerd op mijn klacht, probeert dit ook netjes op te lossen en heeft de tweede zending dozen met stoelen beschermd met extra tape....eerste zending dus weer meegenomen door DHL, nieuwe dozen stoelen afgeleverd...
Een van de 4 stoelen had lakschade: aan het metalen frame was de lak op meerdere plekken weg....
Dit aan de webwinkel gemeld: ze boden zelf geen oplossing aan.

Uiteindelijk beslist de stoelen te houden...geen zin om weer gezeur met DHL of vertraging met levering

Mijn indruk: webwinkel doet haar best maar heeft naar mijn mening geen zicht op de staat van de producten (ze krijgen geleverd van een fabrikant en checken volgens mij de staat niet in de dozen) en hoe deze worden verzonden.... een volgende keer zou ik wellicht eerder kiezen voor een winkel waar ik het zelf kan afhalen...
Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Yels.nl

G van Herwijnen beoordeelde op 2018-06-26

Yels.nl

Sylvia Koenen beoordeelde op 2018-06-26

Yels.nl

Lars Bredewout beoordeelde op 2018-06-26

Uitstekend

Yels.nl

Jerome Rutten beoordeelde op 2018-06-26

Ik heb nog altijd geen product ontvangen. Reeds diverse malen contact gehad met de klantenservice. Eerst werd de bestelling niet verstuurd terwijl deze wel op voorraad was. Afspraak gemaakt wanneer er iemand thuis zou zijn en de bestelling zou dan worden toegestuurd. Deze is helaas niet gekomen. Weer contact opgenomen met de klantenservice en hieruit bleek dat men vergeten was het pakket te versturen. Terwijl ik wel een track and trace had ontvangen.
Nu een nieuwe afspraak gemaakt voor levering, maar nog niks gehoord.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Yels.nl

Diana Albu beoordeelde op 2018-06-26

Snelle levering. Goede prijs

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Yels.nl

Manon Lucas beoordeelde op 2018-06-22

Yels.nl

Emile Koet beoordeelde op 2018-06-21

Yels.nl

Betty van.Veen beoordeelde op 2018-06-17


Reactie van Yels.nl:
Beste Betty,

Bedankt voor je mooie reactie, veel plezier met je fauteuil!

Liefs,
Laura van Yels.nl
Yels.nl

Herman v d Berg beoordeelde op 2018-06-13

Yels.nl

john beoordeelde op 2018-06-13

Donderdag een tafel besteld die vrijdag geleverd zou worden dan weer zaterdag maar uiteindelijk maandag pas werd geleverd. Als dat niet genoeg is zaten de schroeven er niet bij. Die waren volgens zeggen vrijdag verstuurd maar heb ze tot vandaag (woensdag) nog steeds niet ontvangen. Vandaag is mij beloofd dat er een nieuwe set schroeven op de post gaan....Ik ben benieuwd!


Reactie van Yels.nl:
Beste John,

Jammer dat het met jouw bestelling niet helemaal goed is gegaan, onze excuses daarvoor. Inmiddels hebben we het samen gelukkig netjes opgelost. Veel plezier met je tafel en een fijn weekend toegewenst!

Groet,
Joeri van Yels.nl
Yels.nl

Boukje Brink beoordeelde op 2018-06-11

Prima winkel, goed geholpen

Yels.nl

C.A. Ottens beoordeelde op 2018-06-09

Yels.nl

Mark van Wieren beoordeelde op 2018-06-09

+ levering stipt op tijd
+ snelle communicatie bij een verwachtte vertraging
+ persoonlijk klant contact
- bij wijziging van postcode werd het verschil tussen adres en postcode niet herkend 😅👌🏼


Reactie van Yels.nl:
Hoi Mark,

Dank voor je feedback op onze service! Wij werken er elke dag hard aan om jou weer een beetje blijer te maken. Fijn weekend toegewenst en wie weet tot in de toekomst!

Liefs,
Laura van Yels.nl

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.