Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

beauty4sale

Reaumurlaan 25
3553HN Utrecht
Dit is geen bezoekadres
06-27420467
KvK 73914169

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
beauty4sale

Gemiddelde beoordeling

9,5

19 beoordelingen

Beoordeling van klanten

95%

5%

0%

Mystery shopper

8,0

Lees
waarom

Mystery shopper beoordeelde op 2014-10-13

We hebben Beauty4Sale onlangs verrast met een mysteryshopping actie. Tijdens deze actie deden we ons voor als een echtpaar die voor hun jarige dochter een leuk feestje organiseerden. Hier viel naast een high tea met de vriendinnen ook het onderling opmaken onder. Om deze reden wou het echtpaar hun dochter graag de roze aluminium beautycase cadeau doen. We vroegen aan de webwinkel of we de beautycase en enkele bijbehorende producten konden bestellen die vervolgens ingepakt zouden worden in de koffer. Dit zou dan een leuke verassing zijn wanneer dochterlief de koffer zou openen. We vroegen vervolgens of we de producten die we in de koffer wouden hebben in een excelsheet naar de webwinkel konden sturen. We kregen spoedig een reactie van de webwinkel waarin we uitvoerig werden geholpen. Zo gaven ze niet alleen antwoord op onze vragen maar vroegen ze ons ook of we advies en tips nodig hadden om leuke producten uit te kiezen voor in de koffer. Vanwege de uitgebreide hulp zijn we zeer tevreden over de webwinkel. We beoordelen Beauty4sale dan ook met de volledige vijf sterren.

beauty4sale

Roelien beoordeelde op 2014-06-18

Top producten voor een zacht prijsje! Binnen 1 dag had ik de spulletjes al binnen. Zeer tevreden!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
beauty4sale

Make-up addict beoordeelde op 2014-03-23

Hele fijne producten en snelle levering. Ik ben zeer tevreden en ga zeker vaker mijn mak-up hier bestellen!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2014

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.