Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

deSpeelkaarten.nl

De Corantijn 19
1689AN Zwaag
0229840764
KvK 63207133

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
deSpeelkaarten.nl

Gemiddelde beoordeling

8,5

26 beoordelingen

Beoordeling van klanten

81%

0%

19%

Mystery shopper

10,0

Lees
waarom

Mystery shopper beoordeelde op 2014-07-12

We hebben onlangs de webwinkel De Speelkaarten verrast met een mysteryshopping actie. Tijdens deze actie deden we ons voor als een pubeigenaar die binnenkort een mystiek feest zou organiseren. Voor dit feest was hij op zoek naar allerlei attributen. Hierbij was hij ook geïnteresseerd in de producten van Theory11. We vroegen aan de webwinkel naar de speelkaarten Bicycle Guardians en of er nog meer producten uit de range van Theory11 verkocht werden. Daarnaast vroegen we wat de periode zou zijn tussen het bestellen en het geleverd krijgen van de producten. We kregen dezelfde dag nog een reactie van de webwinkel. Hierin kregen we een complete lijst van de producten van Theory11 die de webwinkel De Speelkaarten verkocht. Daarnaast werd aangegeven dat het over het algemeen betekende dat wanneer we een order plaatsten, het product de volgende dag in huis zou zijn. Tevens gaf de webwinkel ons aan dat we rustig konden bellen mochten we meer informatie willen hebben. Vanwege de adequate en spoedige reactie van de webwinkel beoordelen we ze graag met de volledige vijf sterren.

deSpeelkaarten.nl

Perry beoordeelde op 2014-06-30

Er was iets niet op voorraad dit werd meteen gemeld en wanneer het er dan wel zou zijn. Om deze reden mocht ik ook nog eens mijn order wijzigen en er andere dingen bij bestellen en toen het er was was het heel snel verzonden. Je word goed geïnformeerd en gekeken of alles naar wens is.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
deSpeelkaarten.nl

Robert Allard beoordeelde op 2014-06-29

Eigenlijk alleen maar lof. Klanten worden voortdurend op de hoogte gehouden, ook als een bestelling langer onderweg is. De producten zijn over het algemeen zeer mooi. Wat word belooft word nagekomen. De enige kanttekening die ik kan bedenken is dat producten er in het echt soms minder mooi zijn dan op de site. Maar wie daarop aan te spreken is?

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
deSpeelkaarten.nl

Koen J beoordeelde op 2014-05-30

Geweldige site! Niks negatiefs, dus hoef weinig op te schrijven

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
deSpeelkaarten.nl

Jonas leemans beoordeelde op 2014-05-27

In een woord, super!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
deSpeelkaarten.nl

Tim S beoordeelde op 2014-05-25

deSpeelkaarten.nl is een hele mooie site met een erg mooi assortiment en een hele goeie service. Als er problemen zijn met een bestelling Mailen ze zo snel mogelijk en proberen ze het samen met de klant op te lossen. Mijn ervaringen met deze site zijn erg goed. Ik kan hem zeker aanraden.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
deSpeelkaarten.nl

Marnix Meijer beoordeelde op 2014-05-17

Erg snelle levering via PostNL. De site ziet er erg professioneel uit, beter dan bij concurrenten. De prijs ligt wel iets hoger, maar alleen al door 1 gratis kaart bij een bestelling te doen en Mystery kortingscodes wordt dit voor mij al rechtgetrokken.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2014

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.