Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Deze webwinkel heeft zijn lidmaatschap beƫindigd.

JMS Merkkleding Outlet

George van Saksenlaan 2 F
9902 JK Appingedam
0631916822
KvK 55577784

Geverifieerd door WebwinkelKeur

JMS Merkkleding Outlet

Gemiddelde beoordeling

9,3

24 beoordelingen

Beoordeling van klanten

92%

0%

8%

Mystery shopper

10,0

Lees
waarom

JMS Merkkleding Outlet

monique beoordeelde op 2014-10-06

Binnen 2 dagen de droomjas van mijn zoon in huis, keurig verpakt en te volgen via track en trace. Ik ga bij jullie zeker meer bestellen bedankt voor de service

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
JMS Merkkleding Outlet

rosita beoordeelde op 2014-09-11

Wat een super snelle levering vandaag besteld morgen in huis. Netjes verpakt. Helaas was de jas te klein maar gaan we ruilen voor een andere. Schoenen waren helemaal top.
Echt een aanrader

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
JMS Merkkleding Outlet

Paulien beoordeelde op 2014-08-27

De 25e besteld en vandaag (de 27e) al in huis, super! Er stond dat de jas kleiner uitviel dus heb een maatje groter besteld en die zit perfect! Kon de Klantvriendelijkeheid en de nazorg&garantie niet meten aangezien ik daar nog niet mee van doen heb gehad, maar neem aan dat dit net zo goed is, dus heb 1 sterretje minder daarvoor gegeven. Ik kom zeker nog een keer terug om te bestellen!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
JMS Merkkleding Outlet

Geer beoordeelde op 2014-08-14

Binnen 2 dagen had ik mijn bestelling in huis, keurig verpakt en afgeleverd!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Mystery shopper beoordeelde op 2014-06-30

We hebben de webwinkel JMS Merkkleding Outlet onlangs verrast met een mysteryshopping actie. Tijdens deze actie deden we ons voor als een man die op zoek was naar enkele shirts voor de zomermaanden. Hierbij kwamen we uit op de webwinkel JMS Merkkleding Outlet. Omdat we niet vooraf wisten hoe de kleding zou vallen, vroegen we aan de webwinkel of we meerdere maten konden bestellen. Daarnaast vroegen we of we de overgebleven kleding konden terug sturen. We kregen spoedig een reactie van de webwinkel. Hierin werd aangegeven dat we de producten altijd konden retourneren als deze niet mochten passen. Vervolgens werd verwezen naar de algemene voorwaarden. Vanwege de stiptheid van de webwinkel beoordelen we ze graag met de maximale beoordeling van vijf sterren.

JMS Merkkleding Outlet

christa teeuwen beoordeelde op 2014-06-02

Super service...fijn en goed mailcontact...mooie spullen...kom hier zeker nog een x terug om te kopen!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2014

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur meer is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.