Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Biohaarddesign

Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
+31402826082
KvK 08150161

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Biohaarddesign

Gemiddelde beoordeling

7,9

24 beoordelingen

Beoordeling van klanten

71%

12%

17%

Biohaarddesign

Dennis Katerberg beoordeelde op 2016-06-25

Geweldige service, na een behoorlijke mail wisseling kon ik binnen 1 dag al bepalen dat dit de webwinkel was waar ik zou gaan bestellen. Hier heb ik een bio ethanol haard besteld voor in onze tuinkamer. De haard geeft een waanzinnig mooi vlamspel en omdat hier de kozijnen van het huis volledig antraciet (RAL7016) zocht ik ook een haard in deze kleur. Dit was bij deze webwinkel geen enkel probleem! Er is werkelijk 0,0 kleurverschil! Biohaarddesign ontzettend bedankt hiervoor!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Biohaarddesign

Tool beoordeelde op 2015-09-25

De Bourgh Bio open haard maakt een armoedige indruk. Het is duidelijk te zien dat het van plankjes in elkaar gezet is. Het is onduidelijk hoe je vlam kunt regelen er is wel een haak bij maar ik heb nog geen schuifje kunnen ontdekken. Een duidelijke handleiding hiervoor ontbreekt. Ook nog niet kunnen ontdekken hoe je de haard veilig kan doven.

De zwarte verf laat gemakkelijk los en er zijn door het uitpakken al enkele beschadigingen in de verf ontstaan met storende krassen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Biohaarddesign

R.M. Kroon beoordeelde op 2015-07-06

Goede communicatie snelle service !!

Biohaarddesign

Van Landeghem beoordeelde op 2015-03-25

snelle correcte afhandeling

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2015

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.