Aanmelden
Keurmerk aanvragen
Contact
Contact opnemen

CCV shop (Biedmeer) module WebwinkelKeur

CCV ShopDe CCV Shop (voorheen bekend als Biedmeer) module zorgt voor een eenvoudige integratie van het WebwinkelKeur binnen jouw CCV Shop. Hiermee is het heel eenvoudig om de innovatieve WebwinkelKeur Sidebar in jouw Biedmeer webwinkel te integreren.

Voor PLUS leden zorgt de CCV Shop module voor het automatisch uitnodigen van klanten voor het delen van een klantervaring. Bij elke afgewerkte bestelling wordt automatisch een uitnodiging naar de klant verzonden waarin hij uitgenodigd wordt om zijn ervaring te delen. Zo vergroot je het vertrouwen en de conversie van jouw webwinkel.

Korting op PLUS pakket
Klanten van CCVshop krijgen automatisch een korting van €1,50 per maand op het WebwinkelKeur PLUS pakket. Je betaald dan niet €12,95 per maand, maar slechts €11,45. Deze korting wordt na aanmelding automatisch op je factuur verwerkt.

Installatie

Het installeren van WebwinkelKeur op CCVShop (voorheen BiedMeer) is eenvoudig. Dit is te doen in 2 stappen. Activeer allereerst de CCVShop module en plaats hierna de HTML codes voor de widget en de banners. Zie voor een stap-voor-stap uitleg de onderstaande pagina’s.

CCV Shop Installatie module WebwinkelKeur

De CCV Shop (voorheen bekend als Biedmeer) module zorgt voor een eenvoudige integratie van het WebwinkelKeur binnen jouw CCV Shop. Hiermee is het heel eenvoudig om de innovatieve WebwinkelKeur Sidebar in jouw Biedmeer webwinkel te integreren. Voor PLUS leden zorgt de CCV Shop module voor het automatisch uitnodigen van klanten voor het delen van een klantervaring. Bij elke afgewerkte bestelling wordt automatisch een uitnodiging naar de klant verzonden waarin hij uitgenodigd wordt om zijn ervaring te delen. Zo vergroot je het vertrouwen en de conversie van jouw webwinkel. (meer…)

Alle veelgestelde vragen bekijken

HTML Code WebwinkelKeur op CCV Shop plaatsen

Naast de CCV module kunt u ons keurmerk materiaal eenvoudig op uw CCV webwinkel (voorheen Biedmeer) plaatsen. Deze pagina legt u stap voor stap uit hoe u de HTML code voor de klantbeoordelingen widget en/of de keurmerk banner eenvoudig op uw webwinkel kunt plaatsen. (meer…)

Alle veelgestelde vragen bekijken