Aanmelden
Keurmerk aanvragen
Contact
Contact opnemen

Joomla/Virtuemart/Hikashop integratie WebwinkelKeur

Joomla/Virtuemart/Hikashop integratie

hikashopDe Joomla/Virtuemart integratie bestaat uit een component en een plugin welke zorgen voor een eenvoudige integratie van het WebwinkelKeur binnen jouw webwinkel. De integratie zorgt ervoor dat de javascript integratie eenvoudig binnen Joomla beschikbaar is. De module is gemaakt met het oog op Virtuemart of Hikashop, maar is ook binnen een Joomla website zonder Virtuemart/Hikashop te gebruiken.joomlavirtuemart

Installatie

Voor PLUS & EU leden zorgt de module binnen Virtuemart & Hikashop voor het automatisch uitnodigen van klanten voor het delen van een klantervaring. Bij elke afgewerkte bestelling welke de “Shipped” status bereikt wordt automatisch een uitnodiging naar de klant verzonden waarin hij uitgenodigd wordt om zijn ervaring te delen. Zo vergroot je het vertrouwen en de conversie van jouw webwinkel.

Installatie Joomla/Virtuamart/Hikashop

De Joomla/virtuamart/Hikashop module kun je eenvoudig installeren door middel van de volgende stappen.
(meer…)

Alle veelgestelde vragen bekijken

Rich Snippets in Joomla

Op dit moment heeft de Joomla module geen automatische rich-snippet functie. Het is binnen Joomla wel gewoon mogelijk om de rich snippet code handmatig te plaatsen binnen de template. We raden aan dit bijvoorbeeld in het footer bestand te doen.
(meer…)

Alle veelgestelde vragen bekijken