Aanmelden
Keurmerk aanvragen
Contact
Contact opnemen

Magento module WebwinkelKeur

MagentoDe Magento module zorgt voor een eenvoudige integratie van het WebwinkelKeur binnen jouw webwinkel. Hiermee is het heel eenvoudig om de innovatieve WebwinkelKeur Javascript Integratie in jouw Magento webwinkel te integreren en stuur je klanten automatisch een uitnodiging per e-mail om een klantbeoordeling achter te laten. Bij elke afgewerkte bestelling wordt automatisch een uitnodiging naar de klant verzonden waarin hij uitgenodigd wordt om zijn ervaring te delen. Zo vergroot je het vertrouwen en de conversie van jouw webwinkel.

De Magento module kan echter nog veel meer:

  • Importeer klantbeoordelingen verzameld via WebwinkelKeur naar Magento
  • Toon een HTML widget met klantbeoordelingen op jouw webwinkel (en zorg zelf voor de opmaak)
  • Toon klantbeoordelingen rechtstreeks op jouw webwinkel
  • Integreer automatisch Rich Snippet sterren
  • Nodig klanten uit tot het delen van hun klantbeoordeling
  • Installeer onze javascript integratie

Op zoek naar ondersteuning voor Magento 2? De geheel vernieuwde Magento versie.

Magento

Installatie is eenvoudig via Magento Connect.

De Magento WebwinkelKeur module installatie

De Magento WebwinkelKeur module zorgt voor een eenvoudige integratie van het WebwinkelKeur binnen jouw Magento shop. Hiermee is het heel eenvoudig om de innovatieve WebwinkelKeur Sidebar in jouw Magento webwinkel te integreren. Voor installatie raden we altijd aan eerst een back-up te maken van jouw webwinkel. Voor PLUS leden zorgt de Magento module voor het automatisch uitnodigen van klanten voor het delen van een klantervaring. Bij elke afgewerkte bestelling wordt automatisch een uitnodiging naar de klant verzonden waarin hij uitgenodigd wordt om zijn ervaring te delen. Zo vergroot je het vertrouwen en de conversie van jouw webwinkel.

Na installatie raden we aan om de werking van de webwinkels goed te testen en hierbij ook een testorder te plaatsen. De sidebar kan in sommige gevallen tot een javascript conflict leiden met bijvoorbeeld sliders of andere javascript onderdelen. Volg onderstaande stappen om de module te installeren.
(meer…)

Alle veelgestelde vragen bekijken