Aanmelden
Keurmerk aanvragen
Contact
Contact opnemen

myShop module WebwinkelKeur

myshopDe myShop module zorgt voor een eenvoudige integratie van het WebwinkelKeur binnen jouw myShop webwinkel. Hiermee is het heel eenvoudig om de innovatieve WebwinkelKeur Sidebar in jouw myShop webwinkel te integreren.

Installatie

De myShop module zorgt voor het automatisch uitnodigen van klanten voor het delen van een klantervaring. Bij elke afgewerkte bestelling wordt automatisch een uitnodiging naar de klant verzonden waarin hij uitgenodigd wordt om zijn ervaring te delen. Zo vergroot je het vertrouwen en de conversie van jouw webwinkel.

Installatie WebwinkelKeur module op myShop

Installatie
1. Login op dashboard.webwinkelKeur.nl met je eigen persoonlijke login
2. Na het inloggen kom je op het Dashboard terecht. Kies hier in het menu links voor Installatie.
3. Volg de installatie wizard totdat je in Stap 2 aan komt voor de widget of in Stap 3 voor de banners (logo). In dit voorbeeld installeren we de bannercode uit stap 3 van de installatie wizard.
4. Na het kiezen van het materiaal dat je wilt plaatsen op uw webwinkel, verschijnt er een HTML code. Selecteer deze code met je muis en kopieer deze code.
5. Log nu in op je MyShop omgeving.
6. Klik in het menu van MyShop links op de naam van je webwinkel (zie de afbeelding).
7. Ga naar “pagina selecteren” en klik op “homepagina”. Je krijgt nu onderstaand scherm te zien:

stap 7 myshop integratie webwinkelkeur

8. Klik op “tekst” en sleep deze naar het menu (zie de rode pijl). Vervolgens dubbelklik op het tekstblok (of je kiest voor het potloodje “aanpassen”).

9. Je krijgt nu onderstaand scherm te zien, klik op “broncode”

stap 9 myshop integratie webwinkelkeur

10. Voer de broncode in en sla deze op. Klik vervolgens opnieuw op “broncode” (het tekstblok wordt nu weer blanco) en verlaat het scherm.
stap 10 myshop integratie webwinkelkeur

Wil je een andere widget of banner uitproberen? Ga dan naar het tabblad “promotie” en klik op “widget” of “banners”. Hier vind je verschillende versies met hun eigen HTML-code.

Alle veelgestelde vragen bekijken