Aanmelden
Keurmerk aanvragen
Contact
Contact opnemen

myShop module WebwinkelKeur

myshopDe myShop module zorgt voor een eenvoudige integratie van het WebwinkelKeur binnen jouw myShop webwinkel. Hiermee is het heel eenvoudig om de innovatieve WebwinkelKeur Sidebar in jouw myShop webwinkel te integreren.

Installatie

Voor PLUS leden zorgt de myShop module voor het automatisch uitnodigen van klanten voor het delen van een klantervaring. Bij elke afgewerkte bestelling wordt automatisch een uitnodiging naar de klant verzonden waarin hij uitgenodigd wordt om zijn ervaring te delen. Zo vergroot je het vertrouwen en de conversie van jouw webwinkel.

Installatie WebwinkelKeur module op myShop

Installatie
1. Activeer de myShop module via de myShop door te kiezen voor ‘koppelingen’ en vervolgens ‘klantbeoordelingen’ te kiezen. Klik vervolgens op Settings en zet de koppeling op ‘actief’.
2. Vul je persoonlijke webwinkel ID + API code in. Deze gegevens vind je onder “Keurmerk plaatsen” na inloggen op je webwinkelkeur.nl.
3. Test jouw webwinkel goed na installatie en controleer of er geen conflicten zijn met andere (javascript)codes binnen jouw webwinkel. Dit doe je door zelf een testorder te plaatsen en daarbij te controleren of er niets mis gaat. Controleer ook of bijvoorbeeld afbeeldingsliders nog zonder problemen werken.

Alle veelgestelde vragen bekijken