Aanmelden
Keurmerk aanvragen
Contact
Contact opnemen

Prestashop module WebwinkelKeur

PrestashopMet de Prestashop module zorg je voor een makkelijke integratie met de uitingen van WebwinkelKeur binnen jouw webshop. Hiermee is het heel eenvoudig om de innovatieve WebwinkelKeur javascript integratie in jouw Prestashop webwinkel te plaatsen.

 

Installatie instructies voor Prestashop:

De Prestashop module zorgt voor het automatisch uitnodigen van klanten voor het delen van een klantervaring. Bij elke afgewerkte bestelling wordt automatisch een uitnodiging naar de klant verzonden waarin hij uitgenodigd wordt om zijn ervaring te delen. Zo vergroot je het vertrouwen en de conversie van jouw webwinkel.

Installatie module Prestashop

Integratie Prestashop module voor WebwinkelKeur

Volg onderstaande stappen om de WebwinkelKeur module bij Prestashop te installeren.

 

Stap 1: Download de PrestaShop module.

Stap 2: Upload de ZIP via de online beheer interface van Prestashop, klik hiervoor op ‘Modules & Services’ en kies rechtsboven voor ‘Module toevoegen’. Upload daarna de via WebwinkelKeur gedownloade ZIP. We raden het aan om een backup van jouw webshop te maken alvorens installatie.

Stap 3: De module kan nu worden geïnstalleerd in de administratieinterface.

Stap 4: Vul je webwinkel ID en API key in en configureer de module (deze gegevens zijn te vinden onderaan de pagina met banner materiaal).

Stap 5: Test jouw webshop goed na installatie en controleer of er geen conflicten zijn met andere (javascript)codes. Plaats minimaal een testbestelling om het te controleren.

Stap 6: Verstuur je automatisch uitnodigingen? Kijk dan op je WebwinkelKeur dashboard onder “Uitnodigingen beheren” of er geen foutmeldingen zijn en of uitnodigingen juist worden verstuurd.

Alle veelgestelde vragen bekijken