Aanmelden
Keurmerk aanvragen
Contact
Contact opnemen

Shopify module WebwinkelKeur

shopifyDe Shopify module zorgt voor een eenvoudige integratie van het WebwinkelKeur binnen jouw Shopify webwinkel. Hiermee is het heel eenvoudig om de innovatieve WebwinkelKeur javascript integratie in jouw Shopify webwinkel te integreren.

Installatie

Voor PLUS leden zorgt de module voor het automatisch uitnodigen van klanten voor het delen van een klantervaring. Bij elke afgewerkte bestelling wordt automatisch een uitnodiging naar de klant verzonden waarin hij uitgenodigd wordt om zijn ervaring te delen. Zo vergroot je het vertrouwen en de conversie van jouw webwinkel.

Installatie module Shopify

Volg onderstaande stappen om de WebwinkelKeur module bij Shopify te installeren.

Installatie

1. Activeer de module via deze link.
2. Vul je persoonlijke webwinkel ID + API code in. Deze gegevens vind je onder “Keurmerk plaatsen” na inloggen op je webwinkelkeur.nl.
3. Vul de overige opties na eigen voorkeur in.
4. Test jouw webwinkel goed na installatie en controleer of er geen conflicten zijn met andere (javascript)codes binnen jouw webwinkel. Dit doe je door zelf een testorder te plaatsen en daarbij te controleren of er niets mis gaat. Controleer ook of bijvoorbeeld afbeeldingsliders nog zonder problemen werken.
5. Optioneel kunt u ook de WebwinkelKeur widget plaatsen.

Alle veelgestelde vragen bekijken