Aanmelden
Keurmerk aanvragen
Contact
Contact opnemen

Shoptrader module WebwinkelKeur

shoptraderDe module is standaard beschikbaar als add-on binnen Shoptrader en zorgt voor een eenvoudige integratie van het WebwinkelKeur binnen jouw webshop. Hiermee is het heel makkelijk om de innovatieve WebwinkelKeur sidebar in jouw Shoptrader webwinkel te integreren.

 

Installatie instructies voor Shoptrader:

Voor PLUS leden zorgt de Shoptrader module voor het automatisch uitnodigen van klanten voor het delen van een klantervaring. Bij elke afgewerkte bestelling wordt automatisch een uitnodiging naar de klant verzonden waarin hij uitgenodigd wordt om zijn ervaring te delen. Zo vergroot je het vertrouwen en de conversie van jouw webwinkel.

Installatie WebwinkelKeur module bij Shoptrader

Installatie

  1. Login op je Shoptrader account.
  2. Ga naar Add-ons en klik op WebwinkelKeur (kan in de categorie Keurmerken gevonden worden).
  3. Activeer de WebwinkelKeur add-on.
  4. Ga naar Configuratie – Configuratie Add-ons
  5. Kies WebwinkelKeur
  6. Vul je webwinkel ID _______ en API code ____________ in.
  7. Configureer verder de module naar je wensen.
  8. Test de installatie uitvoerig en check vooral de incompatibiliteit met bestaande (JavaScript) code. Het is aanbevolen een testaankoop te doen en te kijken of hierbij geen fouten opduiken. Je kunt ook checken of alle bestaande afbeelding sliders nog werken.
  9. Je kunt ‘Beheer uitnodigingen’ raadplegen om te verifiëren dat uitnodigingen verzonden worden.
  10. Wilt u gebruik maken van de widget, dan dient u de code van het javascript te kopiëren naar een tekstbestand en dit bestand moet u mailen naar vragen@shoptrader.nl met een duidelijke beschrijving waar u de widget in de webwinkel wilt tonen.
Alle veelgestelde vragen bekijken