Aanmelden
Keurmerk aanvragen
Contact
Contact opnemen

Shoptrader module WebwinkelKeur

shoptraderDe Shoptrader module is standaard beschikbaar als add-on binnen Shoptrader en zorgt voor een eenvoudige integratie van het WebwinkelKeur binnen jouw Shoptrader shop. Hiermee is het heel eenvoudig om de innovatieve WebwinkelKeur Sidebar in jouw Shoptrader webwinkel te integreren.

Installatie

Voor PLUS leden zorgt de Shoptrader module voor het automatisch uitnodigen van klanten voor het delen van een klantervaring. Bij elke afgewerkte bestelling wordt automatisch een uitnodiging naar de klant verzonden waarin hij uitgenodigd wordt om zijn ervaring te delen. Zo vergroot je het vertrouwen en de conversie van jouw webwinkel.

Installatie WebwinkelKeur module bij Shoptrader

Installatie
1. Login op jouw webwinkel
2. Ga naar Add-ons en klik daar op WebwinkelKeur (te vinden in de categorie Keurmerken)
3. Activeer de WebwinkelKeur add-on
4. Vul je persoonlijke webwinkel ID + API code in. Deze gegevens vind je onderaan de pagina “Keurmerk plaatsen” na inloggen op je webwinkelkeur.nl. Configureer de module naar je eigen voorkeuren.
5. Test jouw webwinkel goed na installatie en controleer of er geen conflicten zijn met andere (javascript)codes binnen jouw webwinkel. Dit doe je door zelf een testorder te plaatsen en daarbij te controleren of er niets mis gaat. Controleer ook of bijvoorbeeld afbeeldingsliders nog zonder problemen werken. In je dashboard kun je bij “Uitnodigingen beheren” kijken of uitnodigingen ook verzonden worden.
6. Optioneel kunt u ook de WebwinkelKeur widget of banner plaatsen, dit raden we sterk aan.

Alle veelgestelde vragen bekijken