Aanmelden
Keurmerk aanvragen
Contact
Contact opnemen

WordPress / Woocommerce module WebwinkelKeur

WoocommerceDe WordPress module zorgt voor een eenvoudige integratie van WebwinkelKeur binnen jouw WordPress website en Woocommerce webshop. Zo integreert de module automatisch de innovatieve WebwinkelKeur sidebar in jouw binnen elke WordPress website of webwinkel en is het mogelijk om klanten na levering van hun bestelling automatisch een reviewverzoek te sturen.

 

Installatie instructies voor WordPress / Woocommerce:

WordpressVoor gebruikers van de Woocommerce plugin voor WordPress zorgt de module voor het automatisch uitnodigen van klanten voor het delen van een klantervaring (reviewverzoek). Bij elke afgewerkte bestelling wordt automatisch een uitnodiging naar de klant verzonden waarin hij uitgenodigd wordt om zijn ervaring te delen. Zo vergroot je het vertrouwen en de conversie van jouw webwinkel.

De installatie instructies voor WordPress / Woocommerce vind je binnen het dashboard in de installatie wizard of hieronder bij de veelgestelde vragen.

HTML code WebwinkelKeur plaatsen middels WordPress

Voor het plaatsen van ons logo en/of onze klantbeoordelingen widget op je WordPress webwinkel moet een stukje HTML geplaatst worden. In deze uitleg leggen we graag uit hoe je dit binnen WordPress instelt.
(meer…)

Alle veelgestelde vragen bekijken

Installatie WebwinkelKeur module op WordPress/WooCommerce

Installatie
1. Ga naar je WordPress Admin Panel en klik op “Plugins » Nieuwe plugin”.
2. Type in het zoekveld “WebwinkelKeur” in. Klik op “Plugin zoeken” en je zal de WebwinkelKeur module vinden. Klik bij de WebwinkelKeur plugin op “Nu installeren”. Je krijgt nu de vraag of je deze echt wil installeren, bevestig dit.
3. Afhankelijk van je hosting wordt de plugin nu direct geïnstalleerd. Soms wordt er gevraagd jouw FTP gegevens in te vullen. Deze worden door jouw webhost beschikbaar gesteld. Mocht dit niet werken of mocht je de plugin liever handmatig installeren, dan is deze te downloaden via WordPress.org.
4. Je krijgt nu de melding dat de plugin is geïnstalleerd. Klik vervolgens op “Plugin activeren”.
5. De plugin opties zijn nu beschikbaar onder Plugins > WebwinkelKeur. Vul je persoonlijke webwinkel ID + API code in. Deze gegevens vind je onder “Keurmerk plaatsen” na inloggen op je webwinkelkeur.nl.
6. Selecteer vervolgens op je de sidebar weer wilt geven en selecteer of je klanten wil uitnodigen tot het delen van ervaringen. Het aantal reviewverzoeken dat je per maand kunt versturen hangt af van het door jouw gekozen WebwinkelKeur pakket.
7. Test jouw webwinkel goed na installatie en controleer of er geen conflicten zijn met andere (javascript)codes binnen jouw webwinkel. Dit doe je door zelf een testorder te plaatsen en daarbij te controleren of er niets mis gaat. Controleer ook of bijvoorbeeld afbeeldingsliders nog zonder problemen werken.
8. Meer instellingen waaronder de weergave van de sidebar of de inhoud van de reviewverzoeken zijn via het WebwinkelKeur dashboard te configureren.

Alle veelgestelde vragen bekijken