Aanmelden
Keurmerk aanvragen
Contact
Contact opnemen

Security Scan

Bekijk onderstaande de veelgestelde vragen over onze Security Scan.

Beveiligingsproblemen achterhalen en oplossen

Een goede beveiliging begint bij een goed geconfigureerde server en website. Onze security scan helpt je hierbij door op kwetsbaarheden te scannen. Het alleen detecteren van deze problemen is echter geen oplossing, je zult na detectie zelf aan de slag moeten voor een oplossing. (meer…)

Alle veelgestelde vragen bekijken

Heeft mijn webwinkel malware?

Het is erg belangrijk dat je webwinkel malware vrij is, malware kan namelijk schade veroorzaken bij je bezoekers. Als je wilt controleren of er Malware is gevonden, dan kun je eenvoudig de Malware monitor raadplegen welke onderdeel is van de WebwinkelKeur security scan. (meer…)

Alle veelgestelde vragen bekijken

Kan ik de security scan ook gebruiken bij SAAS software?

SAAS staat voor software-as-a-service, oftewel webwinkels welke niet zelf gehost worden, maar tegen een vast tarief aangeboden worden als dienst. Denk dan aan CCVShop, Lightspeed, Mijnwebwinkel, Shoppagina, Shoptrader, etc.

In principe werkt de scan ook bij SAAS webwinkels. Echter wel met wat kanttekeningen, bij SAAS (software as a service) heb je namelijk niet onbeperkt mogelijkheden in technische configuratie. (meer…)

Alle veelgestelde vragen bekijken

Security badge installeren

Bij de WebwinkelKeur security scan zit de mogelijkheid om een security badge te plaatsen. Deze security badge is een keurmerk welke aan jouw bezoekers laat zien dat de veiligheid van jouw webwinkel dagelijks gecontroleerd wordt. (meer…)

Alle veelgestelde vragen bekijken

Uptime statistieken bekijken

Controleren wanneer je webwinkel offline is geweest of bekijken hoe jouw uptime de laatste maand was? Het kan met de security scan. (meer…)

Alle veelgestelde vragen bekijken