Aanmelden
Keurmerk aanvragen
Contact
Contact opnemen

WebwinkelKeur PLUS-pakket

Automatisch klanten uitnodigen

Voor webwinkels die meer intensief gebruik willen maken van hun WebwinkelKeur lidmaatschap bieden we WebwinkelKeur PLUS. Dit lidmaatschap biedt de mogelijkheid om jouw klanten uit te nodigen om ervaringen te delen en meer zaken te personaliseren. Het overzicht van verschillen tussen een normaal en PLUS lidmaatschap is te zien in het kosten overzicht.

De voordelen van PLUS op een rij:

  • Volledig klantbeoordeling systeem inclusief 1.000 uitnodigingen per maand
  • Klanten pro-actief uitnodigen tot het delen van een beoordeling
  • Meer personalisatie opties
  • Social media integraties

Als deze mogelijkheden en ook internationaal actief? Bekijk dan ook ons EU pakket met meertalige mogelijkheden.

Automatische uitnodiging tot delen van klantervaringen

Het PLUS lidmaatschap biedt de mogelijkheid om uw klanten uit te nodigen om ervaringen te delen. Voor de meeste webwinkel systemen hebben we hiervoor een plugin beschikbaar. Klanten ontvangen zo automatisch een uitnodiging per e-mail met de vraag om hun ervaring te delen. Het resultaat, meer klantervaringen en daardoor een betrouwbaarder beeld van uw webwinkel.

Kleur klantbeoordelingen widget aanpasbaar

De klantbeoordelingen widget is een unieke tool om klantbeoordelingen op jouw webwinkel te tonen. Standaard is deze al geheel aan te passen, maar voor PLUS leden is het ook mogelijk de kleur af te stemmen op jouw layout. Daarmee past de widget helemaal bij de rest van jouw webwinkel.

Inhoud uitnodigingen aanpasbaar

Personaliseer de uitnodigingsemail, verander daarbij zowel het onderwerp, de inhoud als de afzender van verzonden uitnodigingen. Daarmee zorg je voor een nog hogere respons.

Facebook en Twitter integratie

Jouw klant heeft een groot digitaal netwerk. Is een klant tevreden, dan mag hij dit natuurlijk delen met dit netwerk van vrienden en kennissen. Vandaar dat WebwinkelKeur PLUS de mogelijkheid geeft om na het plaatsen van een positieve klantbeoordeling deze ook te verspreiden via Facebook & Twitter. Alleen bij een 4 of 5 sterren beoordeling wordt deze mogelijkheid voor consumenten geboden. Zo wordt positieve mond-tot-mond reclame gestimuleerd.

Upgraden?

Upgraden is heel eenvoudig. Login op het dashboard, ga naar Account > Pakket en activeer het PLUS pakket. Nieuwe leden kunnen tijdens hun aanmelding een pakket naar keuze kiezen.