WebwinkelKeur bestaat 15 jaar — en dat vieren we graag met jou! Op vrijdag 8 augustus organiseren we een gezellige en inspirerende middag voor onze leden. Geen poespas, gewoon samenkomen met andere webwinkeliers, goede gesprekken, boeiende sprekers en een drankje erbij. Én gratis!
Kom je ook?
Of je nu komt voor de gezelligheid, stiekem hoopt op een slimme tip, of gewoon benieuwd bent hoe andere webwinkeliers het aanpakken: je bent meer dan welkom. Voor je het weet zit je met iemand te sparren over conversie, klantgedrag of… gewoon hoe je ooit nog tijd vindt voor vakantie. Geen gedoe, gewoon jij — samen met ons en andere leden.
Dit kun je verwachten
We beginnen om 14:00 uur en ronden af rond 17:00 uur. Tussendoor krijg je korte en krachtige talks van mensen uit de praktijk. Geen verkooppraatjes, maar concrete tips waar je direct mee aan de slag kunt. Dit kun je van ons verwachten:
Haal alles uit jouw Webwinkelkeur lidmaatschap. Slimme tools, shortcuts en tricks waarmee je jouw shop naar een hoger niveau tilt!
Frank Hautvast – WebwinkelKeur
Ik deel graag tips om efficiënt te werken en toch een persoonlijke touch mee te geven aan je bestellingen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke verpakking of een klein kaartje.
Simone – Sipack Fulfilment
Onze partner Arjon Tieman neemt je mee in de wereld van e-commerce en vertelt een aantal interessante anekdotes uit de rechtbank.
Arjon Tieman – Compliance & Legal
Tijdens mijn talk deel ik graag mijn ervaring met contentmarketing, opgedaan bij merken zoals L’Oréal en Estée Lauder. In kleine groepjes bespreek ik hoe je een onweerstaanbaar merk kunt creëren.
Oumaima Ouari – New Label Agency
Lizet Photography maakt professionele foto’s van jou en je favoriete product, precies zoals je van ons gewend bent. Zo geven we jouw shop en merk een marketingboost en kun je de foto ook gebruiken voor je eigen socials. Daarbij nemen we ook meteen een korte TikTok op!
Lizet Photography
Breng dus vooral dat ene product mee waar je trots op bent. De foto gebruiken wij in onze communicatiekanalen die zichtbaar zijn voor 10.000 webwinkeliers. En jij mag ‘m natuurlijk ook zelf gebruiken voor je socials!
Praktisch
📍 Locatie: Moutlaan 32 in Enschede (gratis parkeren rondom het pand)
👥 Er is plek voor 50 webwinkeliers
🤝 Neem gerust een collega of vakgenoot mee
📸 Vergeet je favoriete product niet
🍹 Drankje erbij? Staat koud!
📬 Vragen of dieetwensen? Mail gerust naar kim@webwinkelkeur.nl
Aanmelden? Graag!
Ben jij lid van WebwinkelKeur en wil je graag bij dit gratis event zijn? Meld je dan snel aan via de knop hieronder. Vol = vol.
Tot 8 augustus! Wij kijken ernaar uit.
Weten hoe het vorige event eraan toe ging? Kijk dan snel de video!