Magento 2

reviews verzamelen met magento 2

Webshop keurmerk en reviewsysteem

Een keurmerk en reviewsysteem voor je Magento 2 webshop? Magento 2 is een geheel nieuwe versie van het populair Magento webwinkel platform. De Magento 2 module zorgt voor een eenvoudige integratie van het WebwinkelKeur binnen jouw webshop. Hiermee is het heel eenvoudig om de innovatieve WebwinkelKeur Javascript Integratie in jouw Magento 2 webwinkel te integreren en stuur je klanten automatisch een uitnodiging per e-mail om een review achter te laten. Bij elke afgewerkte bestelling wordt automatisch een uitnodiging naar de klant verzonden waarin hij uitgenodigd wordt om zijn ervaring te delen. Met reviews vergroot je het vertrouwen en de conversie van jouw webshop.

Mogelijkheden Magento 2 module:

De Magento 2 module kan nog veel meer, namelijk:

• Toon reviews rechtstreeks op jouw webshop met onze HTML widget. Hierdoor is het ook mogelijk om middels CSS zelf de opmaak te wijzigen. Deze widgets zijn gemaakt in het Magento 2 widget formaat en bieden standaard ondersteuning voor Rich Snippet sterren.
  • Volledige meertalige ondersteuning in combinatie met ons PRO-pakket.
  • Nodig klanten uit tot het delen van hun ervaring.
  • Installeer onze javascript integratie.
  • Wil je de installatie zonder composer doen? Hoe je dit kunt doen vind je hier.

Op zoek naar de Magento module voor de “oude” Magento versie?

Installatie instructies voor Magento 2:

Installatie is eenvoudig via Magento Marketplace.

Installatie module Magento 2

Integratie Magento 2 module voor WebwinkelKeur

Stap 1: Het is raadzaam eerst een back-up te maken voordat je de module installeert.

Stap 2: Voeg de WebwinkelKeur_Magento2 extensie toe aan jouw Magento 2 account vanuit de Magento Marketplace.

Stap 3: Op de Command Line Input (CLI) navigeer je naar je Magento project directory.

Stap 4: Update je composer.json met composer require webwinkelkeur/magento2 --no-update

Stap 5: Voer vervolgens composer update uit.

Stap 6: Als de update is afgerond, voer daarna bin/magento setup:upgrade uit.

Stap 7: Controleer of de update is geïnstalleerd met bin/magento module:status WebwinkelKeur_Magento2

Stap 8: Schakel de volgende extensie in: bin/magento module:enable WebwinkelKeur_Magento2

Stap 9: Navigeer binnen je dashboard naar “Stores” > “Configuration” > “WEBWINKELKEUR”

Stap 10: Vul je webwinkel ID en API key in. De waardes voor de twee velden kun je vinden door in te loggen binnen het WebwinkelKeur dashboard. Ga hiervoor naar het tabblad ‘Installatie’ > ‘Selecteer software’ > kies ‘Magento 2’.

Stap 11: Configureer de module naar je eigen wensen.

Stap 12: De WebwinkelKeur koppeling is nu gereed. Het is aanbevolen om eerst een test aankoop te doen en te kijken of hierbij geen fouten opduiken. Je kunt ook checken of alle bestaande afbeelding sliders nog werken.

Product reviews inschakelen Magento2

Je kunt de productreviews dienst als volgt inschakelen in het WWK Dashboard:

1. Login op het WWK Dasboard
  2. Selecteer het tabblad Reviews
  3. Selecteer het tabblad Product reviews
  4. Klik op Activeer Product reviews

De nieuwste versie van onze Magento2 plug-in kun je via deze pagina downloaden. Op deze pagina vind je de instructies voor het updaten van de extensie.

Nadat je de update heb uitgevoerd kun je binnen het Magento dashboard navigeren naar het tabblad Stores > Configuration > WEBWINKELKEUR

Binnen deze app kun je de productreviews optie aanzetten, de beoordelingsopties selecteren en GTIN/EAN nummers op GTIN number zetten.