Shopfactory: keurmerk & reviews

reviews verzamelen met shopfactoy

Webshop keurmerk en reviewsysteem

Een keurmerk en reviewsysteem voor je Shopfactory webwinkel? De Shopfactory module zorgt een simpele integratie met jouw webwinkel. Hieronder staan de instructies weergegeven betreft het installeren van de sidebar, widget & tooltip. Tevens staat er uitgelegd hoe je automatisch uitnodigingen verstuurt voor het plaatsen van een beoordeling. Met de interactieve tools van WebwinkelKeur toon je eenvoudig reviews op je webshop. Zo toon je reviews zonder dat de bezoeker je webshop hoeft te verlaten. Daarmee vergroot je het vertrouwen en de conversie van jouw webshop.

Installatie instructies voor Shopfactory:

Installatie instructies Shopfactory reviewverzoeken

Installatie instructies Shopfactory voor automatische reviewverzoeken.

Stap 1: Login op je ShopFactory webshop.

Stap 2: Ga naar de ‘Centrale’ > ‘App Winkel’ en installeer de ‘WebwinkelKeur’ app.

Stap 3: Ga naar ‘My Apps’ en klik op ‘Instellingen’ bij de WebwinkelKeur app.

Stap 4: Vul je User ID en API password in. Deze gegevens vind je in de uitleg welke zichtbaar is na inloggen op je WebwinkelKeur account. Kies daarna voor ‘Installatie’ > ‘Wizard’. In de daarop volgende uitleg staan de benodigde gegevens. Heb je meerdere webwinkels in je WebwinkelKeur account? Kies dan links bovenaan eerst de juiste webshop.

Stap 5: Bij ‘Delay in days’ kun je instellen hoeveel dagen na het verzenden van de order de uitnodiging voor het afgeven van een beoordeling verzonden moeten worden.

Stap 6: De WebwinkelKeur koppeling is nu gereed. Het is aanbevolen om een testaankoop te doen en te kijken of hierbij geen fouten optreden.

Installatie instructies Shopfactory sidebar, widget en tooltip

WebwinkelKeur uitingen integreren binnen Shopfactory

Stap 1: Login op je ShopFactory webshop.

Stap 2: Voeg de HTML-code van WebwinkelKeur toe volgens de instructies van ShopFactory http://support.shopfactory.com/kayako/index.php?_m=knowledgebase&_a=vie…