Strato: keurmerk & reviews

Webshop keurmerk en reviewsysteem

reviews verzamelen met Strato

Een keurmerk en reviewsysteem voor je Strato webwinkel? Het is sinds kort mogelijk om WebwinkelKeur te integreren binnen jouw Strato webwinkel. Hieronder vind je de instructies voor de software vóór en ná november 2017. Tevens kun je hier de instructies vinden hoe je de banner en widget op jouw Strato webshop installeert. Met de interactieve tools van WebwinkelKeur toon je eenvoudig reviews op je webshop. Met reviews vergroot je het vertrouwen en de conversie van jouw webshop.

Installatie instructies voor Strato:

Het installeren van WebwinkelKeur en het verzamelen van reviews op Strato Shop is simpel. Hieronder vind je de installatie instructies.

Installatie instructies Strato banner

WebwinkelKeur banner met tooltip installeren Strato

Volg onderstaande stappen om de WebwinkelKeur banner bij Strato te installeren.

Stap 1: Login op het dashboard van WebwinkelKeur.

Stap 2: Klik links op ‘Promotie’ > ‘Banner’ > ‘Installatie’ en kopieer de HTML-code.

Stap 3: Log vervolgens in op het Strato Administratie Paneel.

Stap 4: Ga daarna naar ‘Inhoud/categorieën’  > ‘Algemeen’ > ‘Lange omschrijving’ > ‘Code’*

Stap 5: Plak ten slotte daar de HTML-code.

*Dit kan ook op andere pagina’s en plekken.

Installatie instructies Strato widget

WebwinkelKeur review widget installeren Strato

Volg onderstaande stappen om de WebwinkelKeur widget bij Strato te installeren.

Stap 1: Login op het dashboard van WebwinkelKeur.

Stap 2: Klik links op ‘Promotie’ > ‘Widget’ > ‘Installatie’ en kopieer de HTML-code.

Stap 3: Log vervolgens in op het Strato Administratie Paneel.

Stap 4: Ga daarna naar ‘Inhoud/categorieën’  > ‘Algemeen’ > ‘Lange omschrijving’ > ‘Code’*

Stap 5: Plak ten slotte daar de HTML-code.

*Dit kan ook op andere pagina’s en plekken.

Integratie instructies Strato na november 2017

Integratie Strato module voor WebwinkelKeur na november 2017

Instructies voor Strato software na november 2017.

Stap 1: Login op je Strato webshop.

Stap 2: Ga naar ‘Apps’ en installeer de ‘WebwinkelKeur’ app.

Stap 3: Vul je webwinkel ID 9999999 en API code 9999999999999999999992 in.

Stap 4: De WebwinkelKeur koppeling is nu gereed. We raden je aan een testaankoop te doen en te kijken of hierbij geen fouten optreden.

Integratie instructies Strato vóór november 2017

Integratie Strato module voor WebwinkelKeur vóór november 2017

Instructies voor Strato software voor november 2017. Let op dat het met de oude Strato software niet mogelijk is om automatisch uitnodigingen voor een beoordeling te versturen. De instructies voor de nieuwe software worden binnenkort toegevoegd.

Sidebar op desktop weergave:

Stap 1: Login op het dashboard van WebwinkelKeur.

Stap 2: Klik links op ‘Promotie’ > ‘Sidebar’ > ‘Installatie’ en kopieer de HTML-code.

Stap 3: Log vervolgens in op het Strato Administratie Paneel.

Stap 4: Ga daarna naar ‘Instellingen’ > ‘Algemene instellingen’ > ‘Geavanceerde instellingen’.

Stap 5: Plak ten slotte daar de HTML-code in ‘Head-zone HTML’.