Opzeggen

Het lidmaatschap opzeggen is eenvoudig en op elk moment mogelijk.

Log daarvoor in met je persoonlijke login op ons dashboard en klik rechts bovenin op het gebruikersicoontje. Klik vervolgens op ‘Mijn webwinkels’. Achter de actieve webwinkels vind je de knop ‘Opzegging’. Klik op deze knop om een pop-up van het opzegformulier te krijgen. Heb je meerdere webwinkels, dan moet je deze stuk voor stuk opzeggen.

Houd bij een stopzetting wel rekening met het volgende:

• Verwijzingen met waarde voor Google zullen verdwijnen, het gaat hier om de vermelding van jouw webwinkel op WebwinkelKeur en op partner websites waaronder WebshopChecker, DigiDispuut, etc. Dit kan (negatieve) gevolgen hebben voor je posities in Google.
  • De door jou verzamelde reviews bij WebwinkelKeur worden niet meer getoond op jouw ledenpagina. We bewaren deze wel voor het geval je opnieuw bij ons lid wordt.
  • Het WebwinkelKeur materiaal dient op de dag van stopzetting verwijderd te worden.
  • Eventuele juridische voorbeelddocumenten zoals de algemene voorwaarden en privacy policy moeten vervangen worden, deze bevatten verwijzingen naar WebwinkelKeur.
  • Bestellingen geplaatst tijdens je lidmaatschap en/of voor verwijdering van het keurmerk blijven vallen onder de voorwaarden van WebwinkelKeur.
  • Wanneer je meerdere webwinkels hebt moet je dit herhalen voor elke individuele webwinkel om je lidmaatschap volledig te beëindigen. Afmelden is in dat geval ook mogelijk voor een deel van je webwinkels.