WebwinkelKeur

Opzeggen

Het lidmaatschap opzeggen is eenvoudig en op elk moment mogelijk.

Log daarvoor in met je persoonlijke login op ons dashboard en klik rechts bovenin op het gebruikersicoontje. Klik vervolgens op ‘Mijn webwinkels’. Achter de actieve webwinkels vind je de knop ‘Opzegging’. Klik op deze knop om een pop-up van het opzegformulier te krijgen. Heb je meerdere webwinkels, dan moet je deze stuk voor stuk opzeggen.

Houd bij een stopzetting wel rekening met het volgende:

Mobiele versie afsluiten