Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

All-roundfish

oosterdorpsstraat 110
3871AG Hoevelaken
0332536818
KvK 08171302

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
All-roundfish

Gemiddelde beoordeling

10,0

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

Mystery shopper

8,0

Lees
waarom

2016

Mystery shopper beoordeelde op 2016-03-15

Onlangs hebben we All-roundfish verrast met een mystershopping actie. We stelden de vraag of er ook garantie op pompen zat en welke toebehoren nog meer nodig zijn voor een vijver. Hoewel we een reminder moesten sturen, kregen we na onze reminder dezelfde dag nog een reactie terug met daarin keuring antwoord op onze vragen. Mede hierom beoordelen wij deze webshop met vier sterren.

All-roundfish

Rene beoordeelde op 2015-04-22

Prima mondeling te woord gestaan, urgentie levering de volgende dag op zelf gekozen tijdstip prima nagekomen en bevestiging per mail op dag van verzending

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
All-roundfish

fam. jansen beoordeelde op 2015-03-29

Prima bedrijf

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
All-roundfish

M. Pach beoordeelde op 2015-03-11

In de winkel heerst er een goede sfeer naast goede service, klantvriendelijkheid en veel keuze per product. Er wordt bij All Roundfish niets door je neus geboord, maar je merkt dat je met een mede hobbyist praat, die jou probleem wilt oplossen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2015

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.