Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Coatingmarkt

Brabantialaan 28a
5583BP Waalre
+31 (0)40 2818382
KvK 17192993

Geverifieerd door WebwinkelKeur, aspirant lid

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Coatingmarkt

Gemiddelde beoordeling

9,0

2 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2019
Coatingmarkt

Adrie van Rijsingen beoordeelde op 2019-02-13

Ik heb ze gebeld met de vraag welke coating het beste kon gebruiken voor mijn bitumen dak. In eerste instantie vroeg ik of ze ook vloeibaar rubber verkochten? Na een goed gessprek werd mij aangeraden de dakcoating van Dakreflex te gebruiken omdat deze energiezuinig zou zijn. Product werd netjes de volgende dag geleverd, nu hopen dat het ook het juiste effect heeft


Reactie van Coatingmarkt:
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat het product u goed bevalt, en als u het effect heeft kunnen meten zouden wij het op prijs stelen als u ons daarvan op de hoogte houdt.
Coatingmarkt

Maria Welten beoordeelde op 2019-02-12

Gisteren Funcosil OFS besteld en heden middag heeft hun chauffeur dit middel keurig netjes op lokatie geleverd. Prijs/kwaliteit is gewoon top!


Reactie van Coatingmarkt:
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling
2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.