Coatingmarkt
Coatingmarkt is een webwinkel speciaal gericht op particulieren en ondernemers om hen van professionele producten te voorzien.
Onze producten zijn o.a. gericht op:

Bescherming, onderhoud
Restauratie en renovatie van gebouwen vanaf de fundering tot aan het dak.
Wij bieden oplossingen voor kelder en fundamentafdichting, gevelbescherming, wandafwerkingen, betonreparatie en conservering, mortelhulpstoffen, lossingmiddelen, dakbescherming (onderhoud) en een compleet afbouw programma.
Tevens leveren wij producten voor kunstharsvloeren en het onderhoud hiervan, houtbescherming en veredeling.
Wij zijn een team met meer dan 25 jaar ervaring in de bouw, verkoop, service verlening en logistiek.
Graag delen wij onze kennis om met u op zoek te gaan naar het juiste product om de duurzaamheid van uw gebouw te:

Verfraaien
Repareren
Onderhouden
Beschermen
Verlengen
Door een goede samenwerking met de leveranciers kunnen wij u niet alleen van het juiste advies voorzien maar zijn we tevens concurrerend in de markt. Bent u niet in staat het product zelf te verwerken dan kunnen wij als officieel verwerker van remmers producten dit werk voor u verrichten.
Klik hier voor een offerte aan te vragen in onze rubriek diensten.

Tevens zijn wij een geautoriseerd dealer van Remmers Producten.
Remmers Bouwchemie BV is één van de belangrijkste en grootste producent op het gebied van bouwbeschermingsproducten en biedt al meer dan 50 jaar een compleet programma van zeer hoogwaardige professionele producten, waarmee de meest voorkomende bouwproblemen snel en doeltreffend worden opgelost.

Wij wensen u veel plezier met het bezoeken van onze webwinkel en hopen op een prettige samenwerking.

Zie ook onze partnersites:

www.dakoplossingen.nl
www.dakontluchtingen.nl
www.schoorsteenkapje.nl
www.gootfix.nl
De zekerheden van https://www.coatingmarkt.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.