Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Computergeeks

Dignajohannaweg 231
3193 PE Hoogvliet
+31(0)10-7142228
KvK 24411393

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Computergeeks

Gemiddelde beoordeling

9,4

7 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2018
Computergeeks

Stevenson beoordeelde op 2018-05-01

Recent had a kennis een probleem met haar tablet; werd ineens te warm. Ik belde naar ComputerGeeks in Hoogvliet omdat ik daar woon. We mochten dezelfde avond langskomen. Dat deden we, we waren vriendelijk ontvangen en de technici ging meteen aan de slag. Na wat onderzoek, verving hij de koelpasta en liet het tablet even draaien. Na een poosje leek het probleem opgelost te zijn maar mijn kennis mochte het meenemen om onder normale werkomstandigheden te laten draaine. Probleem was inderdaad opgelost. Snel en vakkundig geholpen. Een echte aanrader voor alle computer problemen. er zijn verschillende collega's, allemaal met hun eigen specialiteit. Van Harte Bedankt.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Computergeeks

Maaika beoordeelde op 2018-01-06

Snelle en zeer goede service .
Zeer aan te bevelen !
Je wordt vriendelijk en vakkundig geholpen .

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Computergeeks

Anita beoordeelde op 2017-10-26

Superblij met mijn mooie refurbished HP laptop, hij is niet van nieuw te onderscheiden. Ze hebben er ook gelijk windows 10 op geinstalleerd en handige gebruikstips gegeven. Echte profesionals die weten wat ze doen en waar ze over praten!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Computergeeks

J. Barron beoordeelde op 2017-10-19

Het lukte mij niet om op mijn laptop met Windows 10 partities te maken voor mijn SSD. Hier was blijkbaar een speciaal programma voor nodig, bij Computergeeks duurde het niet lang voordat zij hierachter waren. Ik hoefde mijn laptop maar een paar uurtjes te missen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Computergeeks

Bas beoordeelde op 2017-09-27

Ik ben goed geholpen door Computergeeks. Veelvuldig contact gehad en snelle service. Ik ben tevreden met mijn HP Probook 645 laptop!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Computergeeks

Janine beoordeelde op 2017-07-15

Superaankoop! Ik had mijn Macbook binnen 1 dag na bestelling al ontvangen. Er zitten geen krasjes of deukjes op en werkt supersnel. De laptop is ook gebruiksklaar geleverd. Ik ben alleen niet zo bekend met Macbooks dus ik had nog een paar kleine vraagjes. De medewerker die ik aan de lijn kreeg heeft mij uitstekend op weg geholpen. Hij dacht heel goed mee en ik heb ook nog een paar zeer goede, bruikbare tips en tricks van hem gekregen. Deze gasten weten waar ze het over hebben en leveren topspullen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Computergeeks

Janine beoordeelde op 2017-06-12

Supersnelle levering en goede service! Donderdagmiddag mijn Macbook Pro besteld en vrijdag had ik hem al in huis. Hij ziet er prachtig uit en werkt super. In het weekend had ik nog een paar vragen en ik werd telefonisch gelijk (zonder wachttijd) te woord gestaan door een vriendelijke meneer die mij alles zeer duidelijk en geduldig heeft uitgelegd. Ik raad iedereen aan om producten aan te schaffen bij Computergeeks, want naast mooie producten van topkwaliteit bieden ze ook zeer deskundige service en dat allemaal voor een zacht prijsje.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2017

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.