Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Dani's baby en kinderkleding

Stadskampstraat 15
5223XW 's-Hertogenbosch
06-18946140
KvK 68818297

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Dani's baby en kinderkleding

Gemiddelde beoordeling

8,5

4 beoordelingen

Beoordeling van klanten

75%

0%

25%

2018
Dani's baby en kinderkleding

J. Kaashoek beoordeelde op 2018-09-01

Jammer, verkeerde maat geleverd... en is ook niet meer op voorraad!

Dani's baby en kinderkleding

Angela beoordeelde op 2017-12-05

Hele mooie kleding van goede kwaliteit en hele snelle service ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ vind de webpagina ook heel duidelijk zeker een aanrader !!!!!!

Dani's baby en kinderkleding

Wendy beoordeelde op 2017-12-04

Geweldige keus tegen een normale prijs was zelfs helemaal niet duur. Bestelling was snel in huis zoals ze beloofd hadden. Vorige week nog mail contact gehad met een vraag en deze werd netjes en snel beantwoord.
Zeker een aanrader.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Dani's baby en kinderkleding

Jolanda beoordeelde op 2017-12-03

Mooi en betaalbare baby en kinderkleding goede service en je wordt er uitstekend en op eerlijke manier geholpen niet goed geld terug gr. Een tevreden klant

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2017

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.