Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Loungekussenconcurrent.nl

irenestraat 21
6851KX Huissen
06-21715287
KvK 65145402

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Loungekussenconcurrent.nl

Gemiddelde beoordeling

10,0

2 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2016
Loungekussenconcurrent.nl

Tim beoordeelde op 2016-10-14

Na eerst stofstalen te hebben besteld (tip!) zijn wij over gegaan tot een bestelling via de website. De order werd nog telefonisch gecheckt door een medewerker van loungekussenconcurrent waardoor wij gelijk een betrouwbaar gevoel eraan overhielden. Ook werd de mogelijkheid gegeven om de kussens met een verwarmingselement (staat niet op website) te bestellen en dit hebben wij ook gedaan. Geen spijt van gehad gezien wij nu ook met de wat lagere temperaturen buiten kunnen zitten.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Loungekussenconcurrent.nl

A. Boerhof beoordeelde op 2016-07-28

Wij hebben bij deze webwinkel kussens besteld voor onze zelfgemaakte loungeset. We kregen zelfs advies aan huis! Kussens zijn snel geleverd en van een topkwaliteit. Wij zijn erg tevreden over zowel de service als het geleverde product!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2016

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.