Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

&MIK.

Kasteel Lichtenbergstraat 16
5037HC Tilburg
Dit is geen bezoekadres
06-36186575
KvK 67333893

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
&MIK.

Gemiddelde beoordeling

10,0

5 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2017
&MIK.

Annelies beoordeelde op 2017-09-15

Wat een liefde is hierin gestopt. Custom made posters besteld, geen enkele aanpassing was teveel. Ook de mysterybag was boven verwachting. Manier van verzenden ook top!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van &MIK.:
Wat een lieve recensie. Jullie ontvingen de eerste Mystery Bag, en oh wat vond ik het spannend. Super leuk om dat te horen dat hij zo in de smaak viel! De posters waren erg tof om te maken, ik krijg niet dagelijks instructies van een (bijna) 3 jarig meisje die precies weet wat ze wil. Super leuk!
&MIK.

Pauliene beoordeelde op 2017-09-15

Leuke, originele én unieke kleding maar ook vele andere artikelen voor baby's én kinderen! Met liefde én plezier gemaakt en leuk contact!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van &MIK.:
Bedankt voor deze lieve, positieve reactie. Ik vond het contact met jou als klant ook heel fijn. Super tof dat je mij het vertrouwen gaf om iets voor je te maken!
&MIK.

Simone Op t Hoog beoordeelde op 2017-09-15

Erg tevreden, er wordt echt met je meegedacht en de producten zijn van zeer goede kwaliteit

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van &MIK.:
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Daar doen we het natuurlijk voor!
Heel erg bedankt voor je recensie.
&MIK.

Marlie beoordeelde op 2017-09-14

De kwaliteit, creativiteit, service en flexibiliteit van &Mik zijn echt super. Ze denken mee, en gaan echt voor het beste resultaat.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van &MIK.:
Wat een lieve recensie Marlie! Ik ben super blij met je vertrouwen in &MIK., dankjewel!
&MIK.

Suzanne beoordeelde op 2017-09-14

Heel erg tevreden. Heb meerdere keren iets besteld. Van kleertjes tot tweemaal een geboortekaartje. De communicatie is heel fijn en er wordt goed geluisterd naar onze wensen. Bestellingen worden zorgvuldig en met liefde gemaakt, verpakt en opgestuurd.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van &MIK.:
Wat een super lieve recensie. Het was een eer om twee keer een geboortekaartje voor jullie te mogen ontwerpen. Heel erg bedankt voor het vertrouwen dat jullie in mij hebben.
2017

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.