Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Musthaves Sieraden

Sterkerstraat 30
7553 BM Hengelo
0640154300
KvK 57106258

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Musthaves Sieraden

Gemiddelde beoordeling

9,0

4 beoordelingen

Beoordeling van klanten

80%

20%

0%

2019
Musthaves Sieraden

Anita REEKMANS beoordeelde op 2019-07-02

Site is goed, doch uitleg product laat te wensen over, zo kon ik niet weten dat het kleine oorbellen waren , ze zijn heel mooi, maar ik had ze liever groter gewilt !!!


Reactie van Musthaves Sieraden:
Beste Anita,

Als je de oorbellen op de site bekijkt zie je onderaan bij de tekst de afmeting staan. Zou fijn zijn als je de beoordeling wil aanpassen ;-)

Hoop dat je nog wel veel plezier van de oorbellen hebt.

Musthaves Sieraden

Kim Pasman beoordeelde op 2019-05-25

Heel tevreden! Na lang zoeken via musthaves sieraden een leren koeienhuid tas besteld en had al snel de tas in huis! De tas was leuk ingepakt als een klein cadootje voor mezelf😃

Musthaves Sieraden

Sandra Dekker beoordeelde op 2019-05-11

Prima service goede ervaring snel in huis 👍🏻

Musthaves Sieraden

Marjolein De Vries beoordeelde op 2019-03-02

Mooie oorbellen!

Musthaves Sieraden

M. beoordeelde op 2019-01-09

Erg blij met de producten! Mooi en snel geleverd.

2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.